Flightscope: swing analyse voor controle en afstand

FlightScope is een geavanceerd analysesysteem voor je swing. De radar controleert zeer nauwkeurig de afstand, snelheid, hoogte en spin van de bal, stand van het blad en zwaaibaan. Resultaten worden realtime zichtbaar op een scherm, en kunnen desgewenst naar je worden gemaild. Dit is ideaal voor het verbeteren van je swing, het maken van een afstandtabel of het aanmeten van nieuwe clubs.

Flightscope swing analyse

Je golfswing analyseren we door te kijken hoe je club door de bal gaat. Tevens volgen we in 3D welke balvluchten je slaat. We kunnen nu door een aantal swing of materiaal veranderingen  afstanden of bal vluchten verbeteren. Tourspelers, lage handicappers maar ook gemiddelde en beginnende golfers kunnen bij ons voor concrete verbeteringen in hun golfspel terecht.

 

Flighstcope meet de volgende aspecten van je swing

Deze gegevens vormen de basis voor bijvoorbeeld:

 

Flightscope swing analyse

Flightscope swing analyse nu € 70,- (ipv € 75,-)

Tijdens het eerste lesuur wordt een analyse gemaakt van je swing met de Flightscope. Dit noemen wij een 0-meting. Samen met Flightscope instructeur en PGA AAA headprofessional Eric Verhoeven bespreekt u de uitkomsten van deze uitgebreide 0-meting  met u. Tevens krijgt u de analyse mee naar huis met de nodige verbeterpunten.

Flightscope swing analyse met trainingssessie € 129,-

Na de 0-meting en persoonlijk trainingsplan, volgt direct een trainingssessie om te verbeterpunten aan te leren. 

Bel direct met ons op (075) 772 88 76 of onze head professional Eric Verhoeven op (06) 502 46 089.

 

 

Afdrukken