GVB halen bij Golfacademie Nederland

Op onze Indoor Golf Academie kun je je golfspel verder verbeteren nadat je je GVB en hcp 54 hebt behaald. Je kunt dan specifiek komen trainen op het putten of de swing. Begin je met golfen, dan is het verstandig eerst je GVB en handicap 54 te halen. Dan kun je namelijk ervaring in de golfbaan op doen en op basis daarvan bepalen aan welke slag je indoor wilt werken.

Je GVB en handicap 54 kun je behalen met verschillende soorten cursussen. Uiteraard kun je bij golfbanen elke week een les volgen en op die manier het golfen onder de knie krijgen. Dat traject is echter lang en kan vrij prijzig worden doordat je golfprofessional bepaalt wanneer je je GVB en handicap 54 mag behalen.

Wij adviseren daarom altijd korte cursussen van Golfacademie Nederland waarbij alles inbegrepen zit. Het voordeel is dat je verzekerd bent van PGA erkende golfprofessionals en je GVB haalt bij een landelijke organisatie waar je kwaliteit voorop staat.

Hoe kan ik mijn GVB / hcp 54 halen?


Je GVB halen met handicap 54 doe je bij Golfacademie Nederland. Golfacademie Nederland biedt verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs, met en zonder ervaring. Je vergelijkt eenvoudig de GVB cursussen, bekijkt welke golfbenodigdheden je mee moet nemen, op welke locaties je de golfcursus kunt volgen en waar je kunt golfen na het halen van je GVB.
Voor alle cursussen van Golfacademie Nederland geldt:
• GVB cursus van PGA erkende professional
• Altijd registratie met officiële NGF-golfpas
• Altijd 100% garantie
• Altijd theorie-examen inbegrepen

Baanpermissie halen na 1 weekend GVB/ hcp 54  halen in 1 dag met 100% garantie

GVB en hcp 54 halen in 1 dag

⭐ meest gekozen

Tijdens de 1-daagse cursus GVB halen maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen het lopen van de Qualifying kaart. Met voldoende resultaat speel je vervolgens direct na de cursus met je GVB en hcp 54 op golfbanen in Nederland en buitenland.

GVB (baanpermissie) halen na een weekend

De tweedaagse cursus GVB halen is een perfecte mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met de golfsport. Een theoriecursus is optioneel, het theorie examen is altijd inbegrepen. Na de cursus heb je baanpermissie op onze 18 locaties. Het lopen van de Qualifying kaart (-en) om je GVB en hcp 54 te halen doe je na de cursus. Let op dat dit een langer traject kan zijn dan de 1-daagse GVB/ hcp 54 cursus met 100% garantie.