GVB halen bij Golfacademie Nederland

Je GVB halen met handicap 54 doe je bij Golfacademie Nederland. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs, met en zonder ervaring. Vergelijk onze GVB cursussen, bekijk welke golfbenodigdheden je mee moet nemen, op welke locaties je de golfcursus kunt volgen en waar je kunt golfen na het halen van je GVB.

GVB halen in 1 weekend GVB halen in 1 dag

GVB halen in 1 dag

Tijdens de 1-daagse cursus GVB halen maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen het lopen van de Qualifying kaart. Met voldoende resultaat speel je vervolgens direct na de cursus met je GVB en hcp 54 op golfbanen in Nederland en buitenland.

GVB halen in een weekend

De tweedaagse cursus GVB halen is een perfecte mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met de golfsport. Een theoriecursus is optioneel, het theorie examen is altijd inbegrepen. Na de cursus heb je gegarandeerd baanpermissie op onze 18 locaties. Het lopen van de Qualifying kaart (-en) om je GVB te halen doe je na de cursus.

GVB halen in 6 weken

De cursus GVB halen in 6 weken is geschikt voor mensen die de tijd hebben om hun golfvaardigheidsbewijs te halen. Inhoudelijk gezien is de cursus hetzelfde als GVB halen in een weekend, maar de praktijklessen zijn verdeeld over zes weken in plaats van twee dagen.

 

 

Afdrukken E-mailadres